Wie ben ik

Welkom op mijn Oriflame site!

Vanaf Februari 2015 mag ik (weer) als Adviseuse aan de slag bij Oriflame in de regio Heerenveen-Gorredijk-Drachten. Op deze kleine stuk internet wil ik graag mijn passie voor dit merk en het geven van workshops hier delen.

Wat is Oriflame?

Aldus de officiële pagina van Oriflame (ze kunnen het toch beter verwoorden dan ik) staat Oriflame bekend het volgende:

Oriflame is in 1967 opgericht door twee broers en een vriend, en is nu een internationaal beautybedrijf met directe verkoop in meer dan 60 landen wereldwijd. Het uitgebreide assortiment van natuurlijke, innovatieve schoonheidsproducten wordt uitgebracht door een sales force van ongeveer 3,6 miljoen onafhankelijke adviseuses, die samen een jaarlijkse verkoop creëren van meer dan 1,5 miljard euro.

Oriflame biedt de ideale zakelijke mogelijkheid voor mensen die vanaf de eerste dag een inkomen willen verdienen en uiteindelijk hun persoonlijke dromen en ambities willen realiseren vanwege het unieke zakenconcept – Make Money Today and Fulfil Your Dreams TomorrowTM.

Respect voor mensen en de natuur bevinden zich aan de basis van de bedrijfsprincipes en worden weergegeven in zijn sociale en milieubeleid. Oriflame ondersteunt talloze goede doelen wereldwijd en is mede-oprichter van de World Childhood Foundation. Oriflame Cosmetics staat genoteerd op de Nasdaq OMX Nordic Exchange.

Wat kun je van mij en mijn site verwachten?

Elke 3 weken verschijnt een nieuwe brochure met leuke en aantrekkelijke aanbiedingen die ik hier ook zal plaatsen, revieuws, impressie van mijn workshops en links naar leuke youtube filmpjes van het Oriflame kanaal. Mocht je ook interesse hebben in het bestellen van producten hier ben je ook aan het goede adres.

Fijne ontdekking in de wereld van make-up, huidverzorging, ontspanning en nog veel meer.

Raymonde

 

2 Comments

 • Margriet

  Hallo,
  Ik wil graag een paar potjes tendercare bestellen.
  Kan dat bij?
  Ze zijn nu in de aanbieding toch?
  Hoor graag uw reactie.
  Mvg,
  Margriet

 • Geertje van duinen

  Hallo,

  I.v.m. de storm moet je niet apart voor mij naar Drachten rijden vandaag!
  Ik ben je nr even kwijt omdat mijn telefoon gisteren gecrasht is.
  App me maar als je weer in de buurt bent. ik heb geen haast.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.