Persoonlijk

Mijn eerste “echte” week als adviseuse

Maandag was in het teken van het voorbereiden van mijn eerste “echte”week als adviseuse. Ik ben sinds de zomer adviseuse maar door de zomerbreak is mijn eerste workshop deze week šŸ™‚
Maandagavond was het zover: mijn eerste workshop!! Het was heel erg leuk om te doen en ik kan haast niet wachten tot de volgende (die over 2 weken is!!)

Woensdagavond was er een Ladies Night georganiseerd bij de bios in een stad dicht bij mij. Ik mocht er staan als standhouder. Het werd ook een succes, veel leuke dames ontmoet en contact gemaakt! En bovendien raakte ik aan de praat met de eigenaresse van De Bios. We hebben een hele leuke gesprek gehad en het was daardoor extra leuk!

Donderdag mocht ik naar mijn eerste training/vergadering. Het werd in de Van der Valk Hotel in Hoogkerk. Het was perfect verzorgd. Het is fijn om collega’s en gelijkgestemde te ontmoeten. We krijgen veel informatie, veel nieuwe producten werden gepresenteerd en we mochten alles ruiken, voelen en bekijken! ik ging heel geĆÆnspireerd naar huis met veel ideeĆ«n en energie om verder te gaan! En het nieuwste NovAge peeling die we mogen ontvangen heeft een extra dimensie gegeven aan de avond!

Komende week wordt een week met veel na-bellen en voorbereidingen voor de nieuwste brochure die vrijdag uitkomt!Ā Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.