Brochure

Brochure 7 + back2business update

Brochure 7 is van start gegaan en is tot 20 geldig!

Er zijn veel nieuwe producten weer, kijk mee:

  • 39530​ Shampoo Bar Avocado & Chamomile​ €7,99 : helemaal hot, die shampoo bar! Heb je al je fles ingeruild voor de bar?? Ik nog niet dus deze ga ik zeker proberen 😉
  • 40878​ NovAge ProCeuticals AHA peel €39,99 : Ooit afgevraagd wat AHA’s zijn? Alpha hydroxy zuren zijn natuurlijk voorkomende zuren die helpen om het natuurlijke exfoliatieproces in de huid te stimuleren. Ze worden vaak gebruikt voor de behandeling van verschillende huidproblemen, zoals vlekken, door de zon veroorzaakte schade en een ongelijkmatige teint.
  • 40880 NovAge ProCeuticals Instant Peptide Ampoules €49,99 : Lekker als kuurtje voor je huid
  • 44007​ Face & Eyes Make-up Palette​ €12,99 : Ready, set, glow! ✨ Vang het licht (en de aandacht) vanuit alle hoeken dankzij het Face & Eyes Make-up Palette van THE ONE. Limited edition, bevat 4 oogschaduws, 1 highlighter, en 1 blush.

En…. de wonderpotje is ook in de aanbieding!!!

En dan nu een update van mijn kant.
Mijn laatste blog post dateerd van 2018 :O
Er zijn veel dingen gebeurd in de tussentijd. Ik raakte mijn vaste baan kwijt begin 2019, ik dacht dat ik een nieuwe carriere in moest slaan met een telleurstelling, ik starte een opleiding, vond een nieuwe baan. En toen kwam Corona en werd ik weer werkloos. Dit allemaal maakte dat ik niet zo veel inspiratie/energie/motivatie om me verder te ontwikkelen met Oriflame.
Ondertussen is de rust terug, ik heb een fijne baan, we raken ondanks alles aan de nieuwe situatie en er is meer ruimte in mijn hoofd voor Oriflame.

In de tussentijd heeft Oriflame ook veel veranderingen ingebracht en daar moet ik nog eea inhalen maar ik kon niet wachten alles onder de knie te krijgen. Start before you are ready, right?
Ik hoop dat het jullie ook leuk lijkt om kennis te maken met de nieuwe innovatieve producten en alle nieuwe mogelijkheid dat het biedt!

Bedankt voor het lezen zover!
Laat me weten wat je er van vindt en ik help je graag

Liefs,
Raymondre

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.